Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğrencilerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet DEMİR'i ziyaret etmiştir.

Nis

Bugün okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı etkinliğimizin yanı sıra Tuval sergimizde gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi sergiye hazırlamak  için yorgunluk nedir bilmeden gayret gösteren Sn. ALAT hocamıza, sergide eserlerini sergileyen çok değerli öğrencilerimize, sergi alanını ziyaret eden Şube müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, Okul Müdür yardımcılarımıza, diğer okullardan ziyarete gelen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

“Gerçek dünyada gerçek şiir var. Bilim gerçeğin şiiridir.”

Bugün okulumuzda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı etkinliğimizde proje yürütücüsü olarak görev alan Sn. Uzamış hocamıza, projelerde danışman olarak görev alan öğretmenlerimize, fuar yerinin düzenlenmesinde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza, danışan öğrencilerimize ayrıca fuar alanımızı ziyaret eden Şube Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, Okul Müdür Yardımcılarımıza ve Velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Yarın okulumuzda saat 10.00 ile 12.50 arasında  düzenlenecek olan Tuval sergimizde sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

#TuvalSergisi

Nis

Yarın okulumuzda düzenlenecek olan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Nis

TÜBİTAK Bilim Söyleşisi Programı kapsamında okulumuzda 15 Nisan Pazartesi günü saat 10.30'da Dicle Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail YAŞAYANLAR 'ı ağırladık.

Nis

Okul Rehberlik Servisi tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri tanıtımı yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda DKAB öğretmenlerimizin öncülüğünde, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması düzenledik. Konferans salonumuzda yaptığımız yarışmamız sonunda yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize hediyeler verdik.

Nis

Okulumuz öğrencileri 9/D sinema Keyfi ile buluştu.

Mrt

18 Mart Pazartesi günü okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni gerçekleştirilmiştir.

Mrt

15 Mart Cuma günü BİGEP kapsamında 8. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

14 Mart Perşembe günü okulumuzda, BİGEP kapsamında 7. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

13 Mart Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda, BİGEP kapsamında 6. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Bugün okulumuzda İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü (12 Mart) törenimiz düzenlendi.