Mrt

Bugün okulumuzda İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü (12 Mart) törenimiz düzenlendi.

Mrt

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında bugün okulumuzda 5. Sınıf öğrencilerimize bilgi yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan Atom Karıncalar(5/A sınıfı) ekibimiz yarışmamızı kazandı. Yarışmaya katılan bütün sınıflarımızı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz giriş katında Ramazan süslemesi yapan İngilizce ve  DKAB öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Özel öğrencilerimiz yaptığı çalışmalar ile öğretmenlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Mrt

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi(BİGEP) Kariyer Günlerimiz kapsamında 7 Mart Perşembe günü okulumuzda Şanlıurfa Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ferhat Küçük hocamızı misafir ettik.

Mrt

Okulumuzda 6 Mart Çarşamba günü BİGEP kapsamında ölçme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirildi.

Mrt

Yeşilay haftası kapsamında bugün öğrencilerimiz arkadaşlarına hazırlandıkları Yeşilay şiirlerini ve Yeşilay marşını okudular. Öğrencilerimize tebrik eder, öğrencilere bu süreç boyunca destek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kaymakamlığımız tarafından bugün Yeşilay haftası kapsamında Eyyübiye Millet bahçesinde düzenlenen koşuya okul olarak katılım sağladık. Koşuya katılım gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize gösterdikleri ilgi ve alakan dolayı Beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Kariyer günleri kapsamında 7 Mart Perşembe günü Av. Ferhat KÜÇÜK'ü misafir edeceğiz. Davetimizi reddetmeyip öğrencilerimizle buluşmaya gelecek olan Ferhat Bey'e teşekkür ederiz.

Mrt

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi kapsamında okulumuzda şubeler arası bilgi yarışması düzenlenecektir. 5. Sınıflarımız 8 Mart, 6. Sınıflarımız 11 Mart, 7. Sınıflarımız 12 Mart ve 8. Sınıflarımız 13 Mart tarihinde bilgi yarışmasına katılacaktır. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Başarıyı artırma ve geliştirme projesi kapsamında,okulumuzda öğretmenlerimiz arasında masa tenisi turnuvası düzenlenecektir.

Mrt

Okul psikolojik danışmanımız tarafından öğrencilerimize mahremiyet eğitimi verildi. Çocukların sahip olduğu haklar ve bu haklardan olan bedenini koruma hakkı üzerinde durularak; vücuttaki özel bölgeler, iyi-kötü dokunuş ve hayır deme hakkı öğrencilere anlatıldı. Eğitim ile öğrencilerin kendi bedenlerini tanıyarak riskli durumları ayırt etme becerisi kazanmaları amaçlandı.Emeklelerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederi.

Şbt

Bugün okulumuzda BİGEP kapsamında Valiliğimizin 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavı uygulandı.

Şbt

26 Şubat Pazartesi günü, 8. sınıfta okumakta olan öğrencilerimizle, puanla öğrenci alan pek çok sayıda liseyi gezdik.

Şbt

BİGEP Komisyonu tarafından okulumuza ziyaret gerçekleştirildi. Müdürlerimize ziyeretlerinden dolayı teşekkür ederiz.