Şbt

BİGEP Projesi kapsamında öğretmenlerimiz veli ziyaretlerini kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz bütün öğrencilerimizi evlerinde ziyeret etmek. Özverili çalışmalarından dolayı şube rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bugün Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı’nı(ŞURKAV) ziyaret edip devamında Balıklıgöl’ü öğrencilerimiz ile birlikte gezdik.

Şbt

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri ile Sümerlerin yazıyı nasıl yazdığını ve hangi materyali kullandıklarını oyun hamuru kullanarak öğreten, Sosyal Bilgiler öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

19 Şubat Pazartesi günü düzenlenen törenle, okulumuzda akran arabulucusu olarak seçilmiş olan öğrencilerimize rozetler ve sertifikaları verildi.

Şbt

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Seyfullah ÖZDEMİR ve Hasan ACABOĞA okulumuza ziyarette bulundular.

Ock

1. dönem sona erdi, karneler dağıtıldı ve ara tatil başladı. Öğrencilerimize güzel bir tatil diliyoruz.

Ara

Okulumuzda uygun zaman dilimlerinde ölçme ve değerlendirme sınavları yapılmaktadır.

Ara

15 Aralık Cuma günü okulumuzda Eyyübiye İlçe Vaizi Müslüm KILIÇ'ı ağırladık.

Ara

14 Aralık Perşembe günü okulumuzda Mehmet Adil SARAÇ ve Osman GEREM hocalarımızı ağırladık.

Ara

13 Aralık Çarşamba günü okulumuzda Yerli Malı Haftası kapsamında kutlama yapılmıştır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle okulumuzda program gerçekleştirilmiştir.

Ara

5 Aralık Salı günü okulumuzda, Filistinli kardeşlerimize destek olmak için kermes düzenledik.

Kas

Okulumuzda ders bitiminden sonra gönüllü 8. sınıf öğrencilerimizle gönüllü öğretmenlerimiz etüt çalışması yapmaktadır.

Kas

24 Kasım Cuma günü okulumuzda Öğretmenler Günü kutlama töreni düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuz bahçesinde 10 Kasım 2023 günü saat 9.00'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni düzenlenmiştir.