May

Okulumuz Lgs öğrencilerine yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından uygulanan ''Mayıs ayı İzleme ve Değerlendirme Sınavı'' yapıldı.

May

Okulumuza öğretmenlerimiz tarafından davet edilen müzik sevdalısı gençler tarafından öğrencilerimize müzik ziyafeti gerçekleştirildi. Emek veren hocalarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz Fen bilimleri dersinde fen laboratuvarımızda Maya ile balon şişirme deneyi yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimize ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.

May

Fen laboratuvarı açılışımıza teşrif eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DEMİR'e, Halk Eğitim Müdürümüz Mehmet SALİCİ'ye, Şube Müdürlerimiz Mehmet ÇAKMAK, HaSAN ACABOĞA ve Seyfullah DEMİR'e, Eyyübiye Hür-Sen sendikası başkanı Ercan ATASOY'a teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 8. sınıf öğrencilerimize yönelik Akademik Düzeyi Artırma Projesi kapsamında Valiliğimiz tarafından gerçekleştirilen Nisan 2023 İzleme ve Değerlendirme Sınavı uygulandı.

Nis

Okulumuz 5.6.7. ve 8. Sınıf Öğrencilerine yönelik 13.04.2023 tarihinde deneme sınavı yapıldı.

Nis

Okulumuz Lgs öğrencilerinin verimli ders çalışmalarına destek vermek adına okulumuzda etüt odası oluşturduk.

Nis

Okulumuz 6/C öğrencileri deprem bölgesindeki arkadaşlarına bayram hediyesi topladı. Öğrencilerimizi tebrik ve teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Nis

Öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde karakelem çalışması yaptılar. Öğretmenimize öğrencileri teşvik edici çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.