Ekm

Okulumuzda sınav haftası ortak sınav olarak uygulanmaktadır. Sınav haftaları başlamıştır.

Ekm

Okulumuzda yapılan ölçme ve değerlendirme sınavlarında başarı göstermiş olan öğrencilerimize çeşitli ödüller verilmiştir.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimiz uygun zaman dilimlerinde ölçme ve değerlendirme sınavlarına katılmaktadır. 5, 6, 7 ve 8. sınıflarımızı kapsayan ilk ölçme ve değerlendirme sınavımız yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimiz ingilizce dersinde fiziksel ve dış görünüşü örnek hayatlardan kesitlerle tiyatral bir şekilde eğlenerek öğrendi.

Tem

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

Öğrencilerimiz ile Göbeklitepe ören yeri gezimizi gerçekleştirdik.

May

Okulumuzda öğrencilerimize fındık ikramı gerçekleştirdik

May

LGS öğrencilerimize yönelik seri deneme sınavlarımız devam ediyor (2)

May

Okulumuza GAP mesleki ve teknik anadolu lisesinden gelen misafirler öğretmenlerimiz 8. sınıf öğrencilerimize meslek lisesi tanıtımı yaptılar. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Okulumuzda LGS'ye girecek öğrencilerimiz için seri deneme sınavarımıza başladık. Öğrencilerimize girecekleri sınavda başarılar dileriz.

May

Kütüphanemiz yeiden düzenlenerek öğrencilerimizin kullanımına açıldı. Emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Eyyübiye okullararası bilgi yarışmasında ikinci olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okul psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisimiz tarafından 5. Sınıf öğrencilerimize yönelik mahremiyet eğitimi semineri gerçekleştirildi. Okul psikolojik danışmanımıza teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda bugun  il milli eğitim müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen ''Mayıs ayı İzleme ve Değerlendirme Sınavı ''  yapıldı.